Små seire blir store til sammen

Kaffepausen med Lars Peder Haga

For Lars Peder Haga er det alle de små seirene på vegne av medlemmene som utgjør den gode opplevelsen av å være tillitsvalgt.

15. september 2021

I artikkelserien Kaffepausen får vi et spennende innblikk i arbeidshverdagen til våre tillitsvalgte.

Lars Peder Haga (46) jobber som førsteamanuensis ved Luftkrigsskolen ved Forsvarets høgskole. Han har vært tillitsvalgt siden 2015.

Når og hvor drikker du din første kaffekopp?

Som regel drikker jeg min første kaffekopp på pauserommet sammen med kolleger rundt klokken ni. Men noen ganger drikker jeg den litt før på kontoret, eller ute i sola om det er fint vær.

Hva er det første du gjør når du kommer på jobb?

Hvis det står noen kontordører åpne når jeg kommer, så hilser jeg på kollegene mine og veksler noen ord med dem. Vel inne på kontoret gjør jeg nok som mange andre, logger på systemet, sjekker innboksen og lager en plan i hodet for hva jeg skal i løpet av dagen.

Topp tre grunner til at du ble tillitsvalgt?

  • Det er viktig å ivareta arbeidstakernes interesser.
  • Jeg setter pris på at noen gjør det, og da kan det likeså godt være meg.  
  • Det føltes som at det var det min tur til å bidra. Vi er ganske få på arbeidsplassen, så vervet har gått litt på omgang.

LARS PEDER HAGA

– Jeg vet hvor slitsomt det er å mangle sikkerhet og langsiktighet.

Hva innebærer jobben din?

Jeg har en delt forsknings– og undervisningsstilling, der jeg både forsker på og underviser i luftoperasjoner og luftmakt. Jeg underviser kadetter som skal bli offiserer i Luftforsvaret, og det vi kaller spesialistbefal som skal opp og frem i Luftforsvaret.

Hvordan ble du tillitsvalgt?

Det skjedde ved en veldig personlig og direkte rekruttering. De tillitsvalgte på Luftkrigsskolen kom inn på kontoret mitt og fortalte at det snart var årsmøte, og lurte på om jeg kunne tenke meg å være tillitsvalgt. Jeg vet ikke helt om de sa at de syns det var min tur nå, men det var litt sånn det føltes.

Hva er din hjertesak som tillitsvalgt?

Å få ned bruk av midlertidighet, og sørge for gode forhold for de som er midlertidig tilsatt. Helt kvitt det blir vi nok ikke innen akademia, men det har vært viktig for meg å jobbe for. Jeg har selv hatt midlertidige stillinger i 10 år før jeg fikk en fast stilling, og vet hvor slitsomt det er å mangle både sikkerhet og langsiktighet. I beste fall har man kanskje jobb i fire år som stipendiat, og i verste fall i fire uker. Det sliter på folk og kan føre til at de ikke klarer å gjøre en like god jobb som de ville gjort hvis de hadde hatt en bedre sikkerhet og bedre utsikter.

Hvilke personlige egenskaper drar du nytte av som tillitsvalgt?

Jeg er ganske pliktoppfyllende og tar tak i ting når jeg får de, noe som kommer godt med i jobben som tillitsvalgt siden ting ofte dukker opp helt plutselig. Jeg er også ganske godt diplomatisk anlagt, så jeg får til å opprettholde et godt samarbeidsklima med arbeidsgiversiden. Jeg tror jeg er ganske flink til å forklare de hvordan vi ser på saken og kanskje overbevise de noen ganger.

Når får du tid til arbeidet som følger med det å være tillitsvalgt?

Jeg har en nokså fleksibel stilling. Jeg disponerer tiden min mye selv, med unntak av den faste undervisningstiden, så jeg får til å klemme det inn mellom alt annet. De gangene det kommer opp ting som må tas tak i med en gang, eller at det har ballet på seg i perioder, har det hendt at jeg har vært nødt til å finne tid på ettermiddager og kvelder også. Heldigvis har jeg store barn og snill kone, så det går fint.

Hvordan markerer du deg på arbeidsplassen for å vise at du er tillitsvalgt?

Her lokalt på luftkrigsskolen er det ikke noe problem, siden vi er så få ansatte og så få medlemmer. Alle kjenner alle, og de vet at jeg er tillitsvalgt. Men da jeg satt som hovedtillitsvalgt på Forsvarets høgskole var det litt vanskeligere, siden det da var flere campuser fordelt på flere steder i landet. Da gikk det mest på å sende ut en e-post i ny og ne, men jeg burde kanskje vært enda bedre på å tydeliggjøre min rolle.

Hva er det mest givende med vervet?

Det å få en bedre innsikt i hvordan organisasjonen drives er givende i seg selv. Og så er det veldig givende når jeg opplever at jeg har reell innflytelse, og er med på å vinne frem saker. Blant annet har jeg bidratt til å få to midlertidig ansatte inn i faste stillinger etter tidsregler. Det er alle de små seirene på vegne av medlemmene som utgjør den gode opplevelsen av å være tillitsvalgt, syns jeg.  

Hvordan tror du medlemmene i lokallaget vil beskrive deg?

Jeg tror de opplever at jeg tar sakene deres på alvor og jobber de igjennom, og at de setter pris på at jeg har åpen dør og telefon. Det skal alltid være mulig å ta kontakt med meg.

Er det en historisk seier fra fagbevegelsen du setter særlig pris på?

Det er flere ting jeg ser på som viktig, som regulert arbeidstid og beskyttelsen mot usaklig oppsigelse. Men nå på slutten av sommeren vil jeg kanskje spesielt trekke frem betalt ferie, hehe.

Du får endre én ting i det norske arbeidslivet. Hva velger du?

En ting jeg ønsker meg er bedre systemer for å ta tak i og hjelpe frem de gode masterstudentene når de er ferdige. Nå blir de ofte kastet ut i mange år med usikkerhet der de må krangle til seg muligheter og løp videre, som man ofte må sy sammen selv hvis man ikke har en veldig pågående og ivrig veileder. Det forsvinner nok en del talenter på den måten, fordi den usikkerheten er så slitsom.

Hva håper du å ha oppnådd som tillitsvalgt den dagen du sier fra deg vervet?

Da håper jeg at medlemmene mine husker meg som en god tillitsvalgt som fikk til noe for dem.

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I