Kunnskapsproduksjon bør gi høyere lønn

Kaffepausen med Mette Tveit
Mette Tveit ønsker å minske lønnsgapet i oljebyen Stavanger – og brenner for at kunnskapsproduksjon skal bli mer verdsatt.
27. mai 2021

I artikkelserien Kaffepausen får vi et spennende innblikk i arbeidshverdagen til våre tillitsvalgte. 

Mette Tveit (48) jobber som konservator på Stavanger Museum, som er et av ti museer under paraplyen Museum Stavanger (MUST). Hun er på sitt fjerde år som tillitsvalgt. 

Når og hvor drikker du din første kaffekopp?

Den første kaffekoppen drikker jeg som regel med en gang jeg kommer på jobb. Jeg liker aller best når noen har satt på trakteren og laget god, gammeldags kaffe. Har jeg god tid lager jeg den også selv, ellers blir det en kopp fra kaffemaskinen. Ofte er den første koppen drukket opp før jeg når kontoret, spesielt om jeg møter på noen kollegaer på veien som jeg tar en morgenprat med. Da blir ofte en kopp nummer to med inn på kontoret. Jeg må ha masse kaffe om morgenen.

Topp tre grunner til at du ble tillitsvalgt?

  • Det var egentlig litt tilfeldig. Jeg ble med på opplæring, og så tok jeg over ganske kjapt da han som var lokallagsleder gikk inn i en lederstilling og ikke kunne være tillitsvalgt samtidig. 
  • Jeg følte at det var min tur til å bidra.  
  • Det er godt å vite at vår stemme blir hørt.

METTE TVEIT

– Jeg brenner for at vi som er fagorganiserte har sterk medbestemmelse, at vi får ta del i viktige prosesser og at vår stemme blir hørt.

Hva er det første du gjør når du kommer på jobb?

Etter å ha hentet kaffe setter jeg meg ned ved pulten på kontoret og sjekker e-post, gjørelister og kalenderen. Da er dagen i gang. 

Hva innebærer jobben din?
Det er en veldig sammensatt jobb, og jeg gjør utrolig mye forskjellig. Jeg jobber både med samlingen vår som er helt fra 1877 og frem til i dag, samt at jeg jobber aktivt med innsamling av gjenstander. I tillegg forsker jeg på samtidsaktuelle problemstillinger og lager utstillinger. Vi vant faktisk nettopp MOT-prisen for beste utstilling, så det var kjekt. Den handlet om barnefattigdom, så da forsket jeg først på det før jeg drev en aktiv innsamling og så lagde en utstilling. Akkurat nå samarbeider jeg også med Stavanger 2025, som er en komité i kommunen der alle slags institusjoner er med for å lage byjubileum. Jeg jobber altså både med samfunnsaktuelle  og historiske problemstillinger. Jobben min er aldri kjedelig, og det liker jeg godt. 

Hvordan ble du tillitsvalgt?

Sannheten er at det bare ble sånn. Jeg ble lurt inn i opplæring, og tenkte å bruke god tid på det. Men plutselig ble han som var lokallagsleder plassert i en lederstilling, og kunne ikke være tillitsvalgt samtidig, så da tok jeg over ganske kjapt. Når jeg har vært rundt på kurs virker det som at det er en vanlig måte å havne i vervet på.

Hva er din hjertesak som tillitsvalgt?

Jeg syns det er veldig viktig at vi har et godt arbeidsmiljø på jobben og at folk trives. Jeg brenner også for at vi som er fagorganiserte har sterk medbestemmelse, at vi får ta del i viktige prosesser og at vår stemme blir hørt.

Hvilke personlige egenskaper drar du nytte av som tillitsvalgt?

Jeg syns det er spennende å jobbe med mennesker. Dette vervet gir også utrolige muligheter til å utvikle seg på ting man ikke kunne noen ting om fra før. Jeg liker å hjelpe andre, og det å hjelpe kolleger til å få muligheten til å utvikle seg i sin stilling er veldig givende, og gir meg energi. 

Når får du tid til arbeidet som følger med det å være tillitsvalgt?

Jeg er ikke frikjøpt for å utføre oppgavene knyttet til vervet, så det blir før, etterpå og innimellom. Det varierer jo alltids etter hvor mange saker jeg har på bordet. Men jeg har heldigvis god forståelse fra ledelsen om å bruke tid på det, men det blir på toppen av alt det andre jeg gjør.

Hvordan markerer du deg på arbeidsplassen for å vise at du er tillitsvalgt?

Jeg passer i hvert fall på å ønske nye ansatte velkommen, presentere de for Forskerforbundet, og ønsker nye medlemmer velkommen. Jeg tror at de som er organiserte vet godt at jeg er der for dem. De stikker gjerne innom, og det kommer som regel noen saker på bordet. Det virker som at de har tillit til meg. 

Hva er det mest givende med vervet?

Det tror jeg må være alt det nye jeg lærer, og mulighetene jeg ser ligger ved å ha et forbund på jobb. Det gir også et fint samhold blant oss medlemmer på tvers av avdelingene, og jeg liker hvordan vi kan være med på å påvirke arbeidsplassen.

Hvordan tror du medlemmene i lokallaget vil beskrive deg?

Jeg tror de vil si at jeg er til stede og engasjert. Jeg engasjerer meg lett, og det tror jeg er viktig. 

Har du en dag du som tillitsvalgt ikke kommer til å glemme?

Ja, midt i korona, når alle var leie av hjemmekontor og var ensomme, så klarte vi å få til en fellestur til Utstein Kloster. Vi hadde søkt om utviklingsmidler hos Forskerforbundet sentralt, som gikk på det med stressmestring. Så det ble en helt magisk pakke med overnatting ved sjøen ute på nydelige Utstein Kloster. Vi hadde en god kursholder, godt innhold og god mat – alt etter smittevernreglene så klart. Det var virkelig et lyspunkt i koronamørket. Dessuten tror jeg det er ekstra viktig å ha en egen verktøykasse for stressmestring nå når vi for det meste er overlatt til oss selv, og man ikke får tatt den daglige morgenkaffen med en kollega. 

Er det en historisk seier fra fagbevegelsen du setter særlig pris på?

Som historiker vet jeg godt hva fagbevegelsen har gjort. Vi tar mye for gitt i dag, men det er jo helt fantastisk at vi har regulerte arbeidstider og arbeidsmiljølov – det er ingen selvfølge. Jeg tenker det er viktig å være klar over og kjenne til historien og vite hvor viktig fagarbeid faktisk er, spesielt med tanke på at det blir mer og mer bruk av midlertidige ansettelser. 

Du får endre én ting i det norske arbeidslivet. Hva velger du?

Da vil jeg at det skal bli satt mer pris på kunnskapsproduksjon, og da gjerne i form av høyere lønninger. I alle fall her i oljebyen Stavanger er det et stort gap mellom lønningene på oss som produserer og formidler kunnskap og dem som for eksempel produserer olje. Det blir veldig tydelig hva som er verdsatt i samfunnet, og kunnskapsproduksjon blir i alle fall ikke verdsatt i form av lønn.

Hva håper du å ha oppnådd som tillitsvalgt når du gir vervet videre?

Da håper jeg at vi har en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og samhold og god informasjonsflyt, noe jeg syns er viktig. Jeg håper også at vi har et forbund der medlemmene syns det er meningsfylt å være medlem. At det ikke bare er et sove-medlemskap, men at de føler at det faktisk betyr noe. 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I