– Har du meninger, delta!

Kaffepausen med Bjørn-Håkon Eketuft Rygh
Bjørn-Håkon Eketuft Rygh tror nok han snakker for mye om fagorganisering i lunsjen, men skylder på arvelig belastning.
20. april 2021

I artikkelserien Kaffepausen får vi et spennende innblikk i arbeidshverdagen til våre tillitsvalgte.

Bjørn-Håkon Eketuft Rygh (50) jobber ved arkeologiseksjonen ved Riksantikvaren. Han er ikke helt sikker, men tror han har vært tillitsvalgt siden 2014.

Når og hvor drikker du din første kaffekopp? 

Det er når jeg starter på jobb, som for tiden er hjemme ved spisebordet. Jeg savner koppen min med Snusmumrikken på, som jeg bruker når jeg er på kontoret. Der har jeg ikke vært på et år. Jeg drikker nok mye kaffe, og liker godt espresso – men den må være skikkelig god. Også blir det mye presskannekaffe innimellom. På hjemmekontoret er naboen ofte innom og spør om å ta en kopp kaffe. Da tar vi en tur ut og kjøper oss en kaffe, en walk and talk. Det er veldig hyggelig.

Hva er det første du gjør når du kommer på jobb? 

Svarer og skriver e-poster og tar en kopp kaffe.

Topp tre grunner til at du ble tillitsvalgt?

  • Jeg opplever at de tillitsvalgte har en veldig viktig rolle på arbeidsplassen. 
  • Det gir meg et interessant syn på egen arbeidsplass i samspill med ledelsen.
  • Vi står best sammen for å få til rettferdige arbeidsmiljø, arbeidsforhold og betingelser for det arbeidet vi utfører.

BJØRN-HÅKON EKETUFT RYGH

– Det kan være dager man står på motsatt side av arbeidsgiveren, og vi ikke blir enige. Men vi har heldigvis kommet ut av det og blitt enige til slutt.

Hva innebærer jobben din? 

Som seniorrådgiver har jeg fylkesansvar for Oslo, Rogaland og Vestfold – samt Telemark på områder der Riksantikvaren har myndighet knyttet til kulturminneloven og ansvarsforskriften. Jeg er rådgiver for fylkeskommunene i kulturminnefaglige saker, og fatter vedtak i saker der staten har myndigheten. I tillegg følger jeg opp saker der det skal gjennomføres arkeologiske utgravninger.

Hvordan ble du tillitsvalgt? 

Jeg ble spurt om å sitte i lokallagsstyret, og derfra var veien kort fra nestleder til lokallagsleder. Jeg begynte for øvrig som studentrepresentant under studiene ved Universitetet i Oslo. Jeg snakket med foreldrene mine om det, og begge to – i tillegg til søsteren min – har vært tillitsvalgte, så det er en arvelig belastning. Jeg synes det hadde vært verre å ikke delta. Hvis man har meninger og ønsker forbedringer, bør man engasjere seg og være med på det som skjer. Tillitsvalgtkampanjen til Forskerforbundet er med på å rette søkelyset mot noe som er veldig viktig. 

Hva er din hjertesak som tillitsvalgt? 

Medbestemmelse, medbestemmelse og medbestemmelse. I tillegg vil jeg at medlemmene skal få rettferdig lønn for strevet.

Hvilke personlige egenskaper drar du nytte av som tillitsvalgt? 

At jeg er sindig og diplomatisk? Så blir jeg provosert noen ganger, og det kommer det entusiasme ut av!

Når får du tid til arbeidet som følger med det å være tillitsvalgt? 

Det må jeg ta innimellom. Helst ikke i helgene.

Hvordan markerer du deg på arbeidsplassen for å vise at du er tillitsvalgt? 

Vi har vært gjennom en stor runde omstilling og omorganisering, så jeg tror de fleste har fått med seg at jeg er tillitsvalgt. Jeg snakker sikkert for mye fagorganisering i lunsjen i tillegg! Vi er så heldige at vi har kantine og en samlingsplass i avdelingen. I lunsjen blir det ofte både en formell og uformell prat om hvordan man har det. Det er viktig å snakke om hva som opptar oss, hvordan arbeidsmiljøet og arbeidsoppgavene er. Det viser også fram oss som er tillitsvalgte. Hvis det er noen som vil diskutere noe personlig, kommer de og prater om det på kontoret etterpå. Lunsjpraten åpner opp for å ta kontakt.

Hva er det mest givende med vervet? 

At vi ansatte kan påvirke vår egen arbeidssituasjon.

Har du en dag du som tillitsvalgt ikke kommer til å glemme? 

De verste dagene er ofte de dagene man husker best. Det kan være dager man står på motsatt side av arbeidsgiveren, og vi ikke blir enige. Men vi har heldigvis kommet ut av det og blitt enige til slutt. Sånne dager er mentalt utmattende, og da er det veldig viktig å få koblet av. Enten ved å fysisk gå en tur og få lufta ut, eller slappe av mentalt. Rydding pleier å hjelpe.

Hva håper du å ha oppnådd som tillitsvalgt den dagen du sier fra deg vervet? 

Jeg håper virkelig vi har fått en arbeidsplass der de ansatte både trives og utvikler seg faglig under godt lederskap.

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I