– Hører du, Erna!

Kaffepausen med Maria Tripodianos
Maria Tripodianos mener det bør bli vanskeligere å ha folk gående i årevis på midlertidige kontrakter eller ufrivillig deltid.
9. mars 2021

I artikkelserien Kaffepausen får vi et spennende innblikk i arbeidshverdagen til våre tillitsvalgte.

Maria Tripodianos (35) er kommunikasjonsrådgiver ved KODE kunstmuseer og komponisthjem i Bergen, og har vært tillitsvalgt i to år.

Når og hvor drikker du din første kaffekopp? 

Den drikker jeg på kontoret/hjemmekontoret kl. 8.30, og den er viktig! Den er som en liten premie som venter på meg etter å ha gjennomført morgenracet med smøring av matpakker og påkledning av små barn. Det er en egen kunst å få morgengretne barn inn i vinterdressen og levere dem på skole og barnehage.

Hva er det første du gjør når du kommer på jobb? 

Jeg sjekker e-post, medieovervåkningen vår og ser gjennom nettaviser. Tar en kort prat med kollegaer ved kaffemaskinen, eller for tiden på Teams.

Topp tre grunner til at du ble tillitsvalgt?

  • Jeg ønsker å arbeide for et godt og sunt arbeidsmiljø.
  • Jeg har alltid vært engasjert i samfunnspolitiske spørsmål.
  • Jeg synes det er givende å kunne hjelpe andre.

MARIA TRIPODIANOS

– Trygghet i arbeidslivet er utrolig viktig for et velfungerende og godt samfunn, og det ønsker jeg også for fremtiden.

Hva innebærer jobben din? 

Kort fortalt handler jobben om å bidra til at KODE informerer offentligheten på en god, engasjerende og tilgjengelig måte. Dette gjør vi gjennom sosiale medier, medieoppslag, nettsider og formidling på museet. På kommunikasjonsavdelingen i KODE jobber vi med alt fra forskningsformidling, rådgivning, videoproduksjon og pressekontakt. Det er et variert og kreativt arbeid som jeg trives godt med.

Hvordan ble du tillitsvalgt? 

Jeg ble tillitsvalgt først da jeg var relativt ny i stillingen min, rundt ti år siden. Så ble jeg nylig valgt igjen, etter at jeg har hatt en lengre pause.

Hva er din hjertesak som tillitsvalgt? 

At alle skal bli behandlet rettferdig og med respekt.

Hvilke personlige egenskaper drar du nytte av som tillitsvalgt? 

Jeg er ganske uredd som person, og glad i å snakke med mennesker. Jeg er også nysgjerrig og liker å løse problemer. «Spør, så får du svar», som min far pleier å si.

Hvordan markerer du deg på arbeidsplassen for å vise at du er tillitsvalgt? 

Vi har et relativt lite kollegium, og jobben min innebærer tett kontakt med alle avdelinger i museet jevnlig, så det har gått ganske fint. Jeg prøver å være åpen og imøtekommende, det skal være lav terskel for å ta kontakt om man lurer på noe. Det er også viktig å ha en god og saklig dialog med ledelsen, og holde et tydelig skille mellom meg som tillitsvalgt og meg som rådgiver.  

Hva er det mest givende med vervet? 

Å kunne bidra til å opprettholde det gode systemet vi har i Norge. Trygghet i arbeidslivet er utrolig viktig for et velfungerende og godt samfunn, og det ønsker jeg også for fremtiden. Jeg har familie og venner i andre land, og ser hvordan det kan være under andre forhold. Vi bruker store deler av livet vårt på jobb, så den påvirker oss mye.

Hvordan tror du medlemmene i lokallaget vil beskrive deg? 

Som engasjert og hjelpsom, med godt humør.

Er det en situasjon du som tillitsvalgt ikke kommer til å glemme? 

Da Norge stengte ned i mars og vi kort tid etter måtte permittere store deler av de ansatte på KODE. Det var første gang noe slikt skjedde hos oss, og en situasjon vi aldri kunne sett for oss at kom til å skje. Det var ikke noe kjekt og jeg hadde mange medlemmer som hadde det vanskelig. Det var mye nytt å sette seg inn i på kort tid, og jeg følte et stort ansvar for å representere medlemmene mine så godt som mulig.

Du får endre én ting i det norske arbeidslivet. Hva velger du? 

At det skal bli vanskeligere å ha folk gående i årevis på midlertidige kontrakter eller ufrivillig deltid. Det gjør det vanskelig for unge å etablere seg, det bidrar til at ansatte ikke tør å si ifra om ting som ikke er bra på arbeidsplassen (HMS-spørsmål, maktmisbruk og andre ulovligheter), og det skaper usikkerhet for familiesituasjonen. Hvis staten vil at flere skal få barn, så… hører du, Erna!

Hva håper du å ha oppnådd som tillitsvalgt den dagen du sier fra deg vervet?

At jeg har klart å hjelpe de som trenger det, klart å verve noen nye medlemmer og at jeg kan ha inspirert en annen engasjert kollega til å ta over stafettpinnen.

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I